29 Mayıs 2012 Salı

Merhaba sevgili izleyenlerim Cumartesi günü misafirlerime Yemek olarak,  sebzeli Kebap, Kahküllü Bulgur Pilavı ,(Yeşil Fasülyeli) Aş yarmasından Çorba, Sarmısaklı yoğurtlu Havuç kızartması Zeytinyağlı yaprak sarması yaptım. Fırsat buldukça tariflerini sizlerle paylaşacam  Hayırlı günler.

MALZEMELERİ ve YAPILIŞI
 Patates, Patlıcan,Bezelye Kabak, Havuç,Biber  (Malzeme Miktarları  Kişi sayısına göre ayarlanır.) Malzemeler küp, küp doğranır sıvı yağda  kızartılır . Borcama sırasıyla  konulur,  haşlanmış Kuşbaşı et domates sosu,  biber salçasıyla karıştırılarak üzerine dökülür 1,5 su bardağı sıcak su veya et suyu, tuz ilave edilerek 150 derece fırında pişirilir. AFİYET OLSUN 

6 yorum:

  1. ELLERİNE SAĞLIK CANIM
    ÇOK SEVERİM
    :)

    YanıtlaSil
  2. Canım ellerine sağlık harika olmuş sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar:)
    ziyaret ve yorumunuz için çok teşekkür ederimm:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar pratik bir şekilde anlatmışsınız. Tam bana göre. Sizi izlemeye aldım. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Güzel Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.sağlıkla kalın.

    YanıtlaSil
  6. Ellerine saglık canım,çok güzel bir menü olmuş.

    YanıtlaSil

Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.