MALZEMELERİ
Yarım Kilo Havuç (İsteğe göre miktarı ayarlanır)
Zeytin yağı
Tuz
Yoğurt(Biraz katı olacak)
Sarmısak
Reyhan,Kekik.Kırmızı Pul biber (İsteğe göre baharat)
|
YAPILIŞI
Havuçlar rendelenir, Tencereye havuçları kavuracak kadar sıvı yağ konularak biraz kavrulur, tuz ilave edilir soğumaya bırakılır.Soğuduktan sonra servis tabağına alınır üzerine sarmısaklı yoğurt hazırlanır dökülür ,baharatlarla süslenir AFİYET OLSUN
kışın çok sık yapıyorum nefis oluyor haklısın canım ellerine sağlık..
YanıtlaSilsevgiler..
eline sağlık bayılırım bu salataya
YanıtlaSilsevgiler
bizde çok severiz,enfes görünüyor,ellerine sağlık...
YanıtlaSilayrıca kabaktan da dene ,üzerinede ceviz parçaları yerleştir veya havuçla kabağı karışıkta yapabilirsin...afiyet olsun sizlere...
Ellerinize sağlık. Çok güzel ve leziz olmuş.
YanıtlaSilSaygılar..
VEEEE AFİYETLE YENİR. ELLERİNE SAĞLIK SİBELCİM..
YanıtlaSiloooooh şimdi önümde olsaydı yerdim valla...
YanıtlaSilellerine sağlık canım...
kocaman sevgiler...
ellerine sağlık canım.bende çok sık yaparım.evdekiler de çok seviyor.sevgiler...
YanıtlaSil