10 Ekim 2012 Çarşamba

KABAK TATLISI


YAZIN BAHÇEDE YETİŞTİRDİĞİM KABAK
 KIŞINDA TABAK TATLISI OLDU

MALZEMELERİ:
5-6 DİLİM BAL KABAĞI
2 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
CEVİZ
YARIM ÇAY BARDAĞI SU
YAPILIŞI:
KABAKLAR SOYULUR DİLİMLERİN TENCEREYE KONULUR ÜZERİNE TOZ ŞEKER DÖKÜLÜR YARIM ÇAY BARDAĞI SU İLAVE EDİLEREK KISIK ATEŞDE PİŞİRİLİR ATEŞDEN ALINMADAN ÖNCE ÜZERİNE VANİLYA DÖKÜLÜR SOĞUDUKTAN SONRA CEVİZ SERPİLEREK SERVİS YAPILIR.
AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.