7 Nisan 2017 Cuma

KEÇE ÇANTA

 
 

Hep hikmetli konuşan Lokman Hekim’in derisi siyah, dudakları da kalınmış. Değerli sözlerini duyarak hayranı olan biri bir gün bakmış ki hayalinde büyüttüğü Lokman, siyah yüzlü, kalın dudaklı biri. Şaşkınlıkla yüzüne bakarken Lokman Hekim, adamın içinden geçenleri sezmiş olacak ki, şöyle çıkışmış:
Birader, neden öyle şaşkın bakıyorsun? Boyayı mı beğenemedin, yoksa boyacıyı mı?

Sonra da ilave etmiş.
Bak, demiş, benim ne yüzümün siyahlığında, ne de dudaklarımın kalınlığında bir tesirim vardır. Onları Yaratan öyle yaratmış, öylesine uygun görmüş. Benim tercihim değil...

Evet, insanların yüz güzelliği, yahut da çirkinliğiyle kendilerine bir pay çıkarmaları son derece yanlıştır. Ne güzellikte bir etkisi vardır, ne de çirkinlikte. Her ikisini de yaratan ve layık gören Allâh-ü azimüşşandır. İnsan kendi iradesiyle kazandığından sorumludur
.
Zaman Zaman okuyup beni çok etkileyen konuları    değerli  takipçilerimle paylaşmadan geçemiyorum Hayırlı Cumalar..
 
Yeğenim Nilay Sude  nette görüp çok beğendiği  Keçe Çantayı bana gösterdi  Ezecim (Teyze ) bu çantanın rengi ve modeli çok hoşuma gitti. Yeğen olunca akan sular durulur. Aynı renkleri  ve modeli uygulayarak,    22 Mart   doğum gününde hediye ettim. Berra ablası da   Künyesini aldı güle güle sağlıkla kullansın. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bugün yayınlamak nasip oldu. 

Ayrıca Kardeşim Serkan ile   eşi Feride'nin  İşleri  gereği Antalya'ya elveda deyip Kocaeli'ne yerleşmeleri gerektiği için  25.03.2017 Cumartesi günü Kızım Berra  ile Antalya'ya gittik .. 

  Eşyalarını toplayıp hep beraber Kocaeli'ne gittik  eşyalarını yerleştirip 2 gün kaldıktan sonra İstanbul'a geçtik.  Erzincan'a kardeşimle gelinimizde geldi. Çok yoğun ve yorucu günler geçirdik.. 
                                     Gelinimiz Feride ile Kızım Berra
                                                           Kocaeli SKA Park 
  Çok Güzel Park
 Gelinimizin Abisinin Eşi Şenay Hanım ve Oğlu Alpaslan'la Kocaeli SKA Parkta Çay Keyfi 
 



  


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.