24 Mayıs 2016 Salı

HEDİYELERİM

 
         Hayırlı günler çok kıymetli takipçilerim.
Mevlana Hazretleri ne kadar güzel söylemiş o kadar hoşuma gitti ki   sizlerle paylaşmadan geçemedim. Cumartesi günü (21.05.2016) çok sevdiğim çok değer  verdiğim Özen arkadaşım bana oturmaya geldi. Arkadaşımla 21 yıl aynı  oda da çalıştık,  arkadaşlığına ve dostluğuna hiç doyamadım 2010 yılında emekli oldu. Emekli olsa da bizim  dostluğumuz aynen devam ediyor. Yüce Mevlam emekliliğini  sağlık huzur içinde geçirmesini nasip etsin. Arkadaşımın bana hediyesi  Gümüş markazit yüzük kendisine bu çok değerli hediyesinden dolayı bir kere daha çok teşekkür  ediyorum.
 09.05.2016-16.05.2016 tarihleri arasında bir hafta  yıllık izin kullandım  izin dönüşü işe başladığımda odamda masanın üzerinde hediye paketi vardı içini açtığımda Birlik Haber Sen Başkanımız Mustafa SEVİLİR bey  anneler günü dolayısıyla tüm bayan  üyelerine  böyle şık ve çok değerli çay takımını hediye etmiş başkanıma bir kere daha ince düşüncesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 
Takı olarak yüzük takmayı çok sevdiğim için Kızım Berra Didem , Oğlum Ahmed Burkay'ın Anneler günü hediyeleri beni çok  mutlu ettiler, mutlu eden yavrularımı Yüce Mevlam ömür  boyu mutlu etsin inşallah...






















 

4 yorum:

  1. Hepsi de pek şık canım, güzel günlerde kullan ❤

    YanıtlaSil
  2. maşallah maşallah ne güzelmişler yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum deeptone iyi günler...

      Sil

Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.