27 Haziran 2012 Çarşamba

PEYNİRLİ KANEPE



Sabah kahvaltısı için pratik ve lezzetli 
peynirli kanepe tarifimle geldim bugün sizlere
 çocuklar çok sevdiği için sık yapıyorum.
Bazen evde  ister istemez bayat ekmek
 olabiliyor,  kanepe yaparak değerlendiriyorum 
yapmak isteyenlere tavsiye ederim.


Malzemeler:
  • Dilimlenmiş ekmek
  • Beyaz Peynir ( Bazen tulum peyniri de kullanıyorum.) 
  • Yumurta
  • Zeytin yağı
  • Kırmızı pul biber
Yapılışı:
  • Dilimlenmiş ekmekler tepsiye dizilir.
  • Yukarıda belirtilen tüm malzemeler karıştırılır.(Ekmek dilim sayısına göre harç hazırlanır.)
  • Ekmeklerin üzerine bolca sürülür.
  • 170 derece fırında kızartılır.
(Not: İsteğe göre domates sucuk veya pastırma karışıma eklenebilir.)
Afiyet Olsun sağlıkla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim.